Hi There, looking for Cecilia Fijanti's images or tributes?

Keep Cecilia Fijanti's page active by sponsoring it at yourdeparted.com Sponsorship is open to anyone and it's the best way to help to keep Cecilia Fijanti's permanent page available to everyone so that Cecilia Fijanti's memories live on, both now & for future generations. Check out the subscription options here

Upgrade Profile

Welcome please choose an option

Payment Details

Pay For
Amount
1 Year $5
$5
GST
$0.50
Total
$5.50

Apply Coupon

Payment Method

28-12-2022 14:30=====29-05-2024 08:58
28-12-2022 14:30=====29-05-2024 08:58

Burial information

Cecilia Fijanti’s final resting place
Cremation, Mary Mother of Mercy Chapel, Barnet Avenue, Rookwood NSW, Australia

Directions to here

Share Memorial via Social Media

Photo & Gallery

Click to add

Video Gallery

Click to add

Photo & Gallery

Video Gallery

Live Stream Preview

*Network and Mobile Coverage (outside our control) will directly affect the quality of the Live Stream available.

A tribute in honour of the
Late Cecilia Mandjar.
🕯May her memory be eternal🕯

Posted by Divinity Funerals 29/12/2022

Divinity Funerals

Click on the link to view the funeral service for the
Late Cecilia Fijanti Manddjar


View Webcast 

Posted by Divinity Funerals 28/12/2022

Selamat jalan Siau Fie.

You will be missed.

May your soul Rest in Peace in Heaven.

Posted by Sang 30/12/2022

Anna Liana ( A Tjin )

Saudaraku ,Sepupuku dan juga sahabatku:

     A Pie tersayang .

 

Pd tgl 19 Des yg lalu ,aku menerima kabar yg sangat mengejutkan dan sangat menyedihkan yg menyebabkan

kesedihan yg sangat mendalam 😭😭😭 dan rasanya tidak mau percaya hal ini.

 

  Apie sisterku tersayang ...

Kau adalah pribadi yg sangat baik , lembut ,penuh kasih  bagaikan malaikat.

  Terima kasih untuk foto keluarga yg belum lama ini kau kirimkan kpdku melalui WA. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 

Kita berdua sering / hampir setiap hari masih saling menyapa  ,walau jauh dimata ,tetapi tetap dekat dihati....,terima kasih untuk perhatianmu dan kebaikanmu terhadapku.....

 

A Pie tersayang...selamat jalan ....doa kami mengiringimu sampai 

kedalam pelukan Bapa di surga .....

 

I love you...for ever... my dearest sister....❤️❤❤

 

Posted by Anna Liana ( A Tjin ) 30/12/2022

Dear Ie ie yg begitu baik & lembut 💝💝
I’m deeply saddened by the sudden news of your passing. But trust that your beautiful soul are resting in peace bersama Allah Bapa di surga 🙏🙏🙏

Ie ie begitu lembut & engaging, fun to chat to and generous; slalu siapin makanan. Wa juga slalu kagum ama ie ie yang begitu knowledgable, independent, capable as a mom and how well she raise & care for her family. Such a loving and beautiful soul for anyone whom she encounter…

Until we meet again, dear ie ie 💝💝🙏🙏🙏

Praying for Cek cek, Polin & family, Missa & family & cece Irene as well as the big family during this difficult time.. Allah Bapa sendiri yang memberikan ketabahan, penghiburan, dan kekuatanNya bagi kalian masing- masing. Love & God bless always 💝💝💝🙏🙏🙏

Posted by DW (Dianawati) 29/12/2022

Ce Kun

Sahabat sejatiku Siau Fie 

 

Tgl 19 saya msh ucapkan selamat pagi utk mu Fie serta krmkan sebuah foto utk mu ( saya dan suami lg di Korea selatan ) , siangnya saya bnr2 dikejutkan sprt petir di siang bolong dpt brt atas kepergianmu tgl 18 mlm yg bgt mendadak rasanya sngt tak percaya sprt lg mimpi pd hal tgl 16 brsn terima wsp mu.

Fie kenangan kita berdua tak pernah akan saya lupa . . . begitu akrab suara hati  kita berdua cocok setiap apa yg dibicarakan serta ramah dgn suara lemah lembut penuh sabar 

Kebaikan mu bnr2 Tuhan sayang samamu pada detik2 terachir mu tanpa sakit  dan dalam suasana happy berkumpul dengan keluwarga 

Selamat jalan Siau Fie , doaku selalu menyertaimu

Beristirahatlah dengan tenang ,  damai beserta para kudus di pangkuan Bapak di surga 

 

             AMIN. .

Posted by Ce Kun 29/12/2022

Flora and Tom

Dearest Siau Fie Ce,

You've touched our lives and so many others with your kindness and gentle personality.  

May you rest in peace, as the memories of you live on.

May God comfort your family and grant them strength in this time of mourning. 

You and your family are always in our prayers. 

Posted by Flora and Tom 28/12/2022

Bibi Chiwandi Mandjar

Pice yang tercinta 

 

Kesedihan mendalam kami rasakan karena kehilangan cece dari keluarga besar kita. 

 

Terima kasih atas segala kebaikan, kasih sayang dan kepedulianmu terhadap diriku, engkau penuh kasih, dan perhatian terhadap keluargamu dan orang2 sekitarmu. Segala amal budimu di dunia ini hanya Tuhanlah yang bisa membalasnya dengan menuntunmu dan menempatkanmu di tempat yang terbaik disisiNya. 

 

Selamat jalan Ceceku, beristirahatlah dengan tenang dan damai di dalam kerajaan surgawi, kami ikhlas melepaskanmu  

 

Adikku yang mengasihmu 

Posted by Bibi Chiwandi Mandjar 28/12/2022

Ronny Koswara

Dearest Tua Em, 

Kenangan akan kehadiranmu di hidup kami akan selalu menjadi kenangan indah khususnya untuk saya. Tua Em yang baik hati, lemah lembut dengan tutur kata dan selalu tampil elegant. 

Saya selalu malu dan minder di depan Tua Em karena selalu ingat dulu saya yang terlalu nakal waktu kecil :) Sampai sekarang masih ingat kejadian saya dan almarhum Henry sembunyikan boneka kesayangan Irene dan membuat Tua Em dan Tua Pek panik mencari boneka itu.. :)

Waktu mendapatkan berita duka, saya dan mama di perjalanan pulang dari Kuching ke Pontianak dan sepanjang perjalanan, Mama ceritakan semua kenangan indah Mama bersama Tua Em, betapa baikanya Tua Em kepada Mama dan pesan Tua Em ke mama yang sedang berjuang untuk sembuh... Thank you, Tua Em for everything.

Selamat jalan Tua Em, doa kami selalu menyertai Tua Em. Beristirahatlah dengan tenang, tugas Tua Em sudah selesai dan telah memberikan kesan yang sangat indah mendalam bagi kami semua. 

Sampai ketemu lagi, Tua Em..

Untuk tua pek, Irene, Pauline/Andre, Melissa/Paulus dan cucu2 Tua Em, saya mewakili Papa, Mama, Lusy dan Andy turut berduka mendalam.. tabah dan sabar, Tua Em sudah di rumah Bapa. God bless you all.

Posted by Ronny Koswara 28/12/2022

Jocelyn Mary Koswara

Dearest Lau Em,
I will always remember your soft, kind and gentle character.  

May Lau Em be rested in peace, and our deepest condolence to Lau Pek, kow2 Irene, Pauline and Melissa.

Posted by Jocelyn Mary Koswara 28/12/2022

Dearest Lau Em,

You graciousness and gracefulness will always be missed. May God grant you a place in heaven and give strength to everyone that you have left behind in this world. Til we meet again.

Posted by Johana Koswara 28/12/2022

Teruntuk Tua So,

Tiada kata-kata yang bisa kami sampaikan, kepergian mu sangat mendadak bagi kami

 

Bagi kami, Tua So - yang selalu memberikan perhatian kami adik2 nya dengan tanpa lelah dan putus cinta selama ini, 

 

Selamat jalan Tua So, kehadiran dan perhatian mu selalu hadir di hati kami

 

Untuk Tua Hia dan semua keponakan Irene - Paulina/Andrea - Melissa/Paulus serta cucu-cucu Lukas / Elly/ Lexi.., We love you all ❤️

Posted by Khouw Mui Tju & Kel 28/12/2022

Untuk a so ku Cecilia Liu Siau Fie yang tersayang, selamat jalan so, semoga a so diberikan tempat yang terbaik disisi Nya, meskipun kita sudah berpisah tetapi a so akan tetap dihati kami semuanya, dan semoga iman a so akan menjadi teladan dalam hidupku selamanya

Posted by Soi Kou 28/12/2022

Masih seger dalam ingatan kami, kunjungan Tua Kim dan Tua Ku, di awal Januari 2022 ini, saat Mama lagi sakit, 

Tua Kim berdoa dan ngobrol menghibur Mama dan kami yang kala itu lagi stress dengan kondisi Mama yang mendadak drop..

 

Bagi kami keponakan2, Tua Kim adalah figur seorang Ibu - Mama dan Ama yg luar biasa bagi keluarganya.,

Seorang yg bijak dan lebih banyak bertindak daripada berkata kata., 

Tua Kim, selalu mengingat kan saya untuk selalu berpikir positif dalam menghadapi segala hal..

 

Selamat jalan Tua Kim, 

Tua Kim, akan tetep dan selalu hadir didalam hati kami

 

Untuk keluarga yang ditinggal kan, Tua Ku - Irene - Paulina/ Andrea/ Lukas/ Elly - Melissa/ Paulus/ Lexy, kita percaya bahwa Tua Kim/ Mama/Ama, sekarang sudah damai bersama Bapa dan Para Kudus di Surga., 

Tuhan Memberkati.,🙏🏻

 

Posted by Shinta & Kel Besar Kencana ❤️ 28/12/2022

tania

Dear Jikow,

 

thank you for your kindness.

thank you for taking care of me.

 

thank you untuk misua yang dibuatin saat merayakan ultah bersama.

thank you untuk “tania lapar ga? nanti tania ambil makanan dilantai 7 ya” dan tentu masih banyak kebaikanmu yang ga bisa dimention satu2.

She had the heart that cared completely. 

 

I hope it isn’t too late to let you know how grateful I am to know that I can count on people like you. Sometimes it’s hard to have my own family so far, but you help shorten the gap.

 

Your life was a blessing, your memory a treasure
You are loved beyond words and missed beyond measure

 

Loved and always remembered

Posted by tania 28/12/2022

Fin

Pie, adikku yang terkasih 

 

Kaget, shock, sedih dan tidak percaya sewaktu terima berita tentang kepergianmu pada tgl 18 Des 2022 sore Jakarta. 

Pie adalah pribadi yg baik, lemah lembut, caring dan selalu memikirkan kepentingan orang lain. 

Kebersamaan kita yang intens selama pandemi 2 tahun ini tidak akan terlupakan. 

Kami ikhlas dan merelakan kepergianmu ke pangkuan Tuhan Yesus. 

Kami percaya Pie sudah berada dalam kedamaian abadi di surga bersama para kudus. 

Maafkan kami karena tidak bisa hadir di Sydney ya. 

Pie akan selalu ada di dalam hati kami 

 

Dari Cece mu 

Posted by Fin 28/12/2022

Dirk Hamlin

Dear Siau Fie, my beloved sister-in-law

 

We are saddened by your sudden passing, You will be forever in our hearts. We will always remember your kindness and care. You were very caring to us during our visit in Pontianak and Jakarta, you welcomed us warmly in your home, you took care of us, every morning you made a delicious breakfast with fresh fruit juice for us. We were so looking forward to your visit to US again and wanting to show you around our beautiful state, but God has another beautiful plan for you.  

 

Rest in peace, our condolence to Khun and the whole family  

 

Moi and I love you 

Posted by Dirk Hamlin 28/12/2022

Popo Agnes

Cece ku.

Engkau adalah malaikat yang dikirim kedunia untuk mendampingi hidup kami.

Engkau lemah lembut,  penolong yg  memiliki kasih tidak habis2nya terhadap siapa saja yg kau temui. 

Dimata kami, engkau juga wanita yg kuat, mengarungi badai kehidupan yang keras dengan berani karena mengandalkan Tuhan dalam setiap helaan napasmu. 

Kini engkau telah pergi, begitu tiba2. Kami kehilangan malaikat yg mengasihi kami. 

Karena Tuhan telah memanggilmu untuk menjadi warga surgawi yang bahagia.

Selamat jalan Cece. 

Seribu ucapan terima kasih pun tidak cukup bagi kami untuk membalas kasihmu. 

Hanya doa & kasih kami senantiasa mengiringimu dalam perjalanan ke rumah Bapa. 

Teladan hidupmu akan menjadi pegangan hidup bagi kami semua yang kautinggalkan. 

We love you... 

Seribu cinta untukmu.

❤️❤️❤️❤️❤️

Posted by Popo Agnes 28/12/2022

You are our Mommy Topai. This may appear to be a strange thing to say, but this is the name given to you by our family with immense love and affection. It came from our witness of your love, joy and wonderment of watching the squirrels walk across our back porch screens in Tallahassee, Florida when you came with Mom for the birth of our daughter, Kaitlyn.

Through your many visits to the U.S. and our many visits to Jakarta, I’ve gotten to know your loving and caring ways. You have been a wonderful and caring sister-in-law to me, an ever-loving big sister to Tjhui, and a second, loving Mommy to Kaitlyn. 

You are our Mommy Topai. You are now with God, and you will forever be with us in our hearts and memories. We love you.

Posted by Kevin Brown & Family 28/12/2022

Kaitlyn

Mommy,

I don't know what to say or feel, other than I miss you so much!!

Posted by Kaitlyn 28/12/2022

Susi Brown & Family
Our dear sister,
No words can express how much sadness we feel with your sudden passing. Your departure has reminded us that nothing is permanent except love itself!
You lived your life with full of unconditional love and dedication to your parents, your big families, everyone and especially to our God, Jesus Christ. You were so kind, lovable, caring, gentle, patient, curious and easy going! You were always be there for those who needed a helping hand, no matter how tough it was! You were with me through my whole life from childhood, youth, wedding, welcoming our child, being her Godmother, and always welcoming us in your house on our every trip in Jakarta. I am so sorry that I don’t have a chance to repay all your kindness to us!
We know that we have to let you go knowing that our God loves you more. Rest in peace in our God’s heavenly kingdom, our dear sister! Your job is done here, but memories with you will live with us forever!!  
Thank you for who you are, for all your love and caring!! We are so grateful and blessed to have you as our dear sister!! So long, our dear sister! Till we meet again one day! We love you, always!!

Posted by Susi Brown & Family 28/12/2022

Buat ah so Ku tercinta Cicilia Fiyanti Mandjar. So..., pertama2 kami minta maaf krn gak dpt hadir Di Aussie utk ikut Vigil mass n Requiem mass mu ., kami hanya ikut online aja. So., kami sgh shock n sgt sedih ditinggalkan secara mendadak., apalagi dg ko2 ah Khun , anak2 n mantu n cu2 yg bgtu dekat dg so., n jg keluarga besar Mandjar tentunya. Tetapi setlh pikir2 kembali., ya.., kami tahu ini memang kehendak Tuhan maka dg berat kami relakan kepergian so. Krn saya percaya bhw Tuhan sgt mencintai so . Krn dr kehidupan so sehari2 , so selalu mengutamakan Tuhan .., tiap2 pg pasti doa Rosario n baca Injil..., tiap mg n tiap jumat n sabtu pertama dlm setiap bln pasti ke gereja. Ini setahu saya yg pernah tgl bersama so beberapa kali...! So jg sangat privation pd .org tua yg tak berdaya., yg lemah n yg susah hidupnya. Jadi saya pasti so dah ber kumpul bersama Bapa para kudus Di surga  sekrg ini. Semoga so dr sana tetap doakan Ko ah Khun.., anak2+mantu+cu2 n keluarga besar mandjar n keluarga besar Khouw juga spy diberi kekuatan n ketabahan dlm masa2 ini n selalu dibimbing oleh Roh kudus spy kami semua dpt punya iman n ketaatan spt yg so miliki . Akhir kata.. so u akan menjadi teladan dlm sisa hidupku n so akan tetap Di hati kami 🙏🙏🙏 

Posted by Catherine Khouw 28/12/2022

There are no words to describe how blessed we are to have you as our mum. The most loving, gentle and humble human. You dedicated your life for us, never asking anything in return. Your love is so abundant that it just overflows to everyone that get to know you. You do so much of ordinary things with extraordinary love and you stay faithful to Jesus every step of the way. You are forever my inspiration and i can only wish i can be half the mum you are. Lucas, Ellie, Lexi and all of us love you so so very much, rest in peace ma.. until we meet again xx

Posted by Paulin 27/12/2022

Sending our sincere condolences to you (Melissa, Pauline, Irene)and your extended family  on the loss of your loving mother.

Thinking of you and your family too as you celebrate the life of your beloved mum. May your happy memories give you peace and comfort during this challenging time.

We are all gathered around you to offer our comfort, support, and love.

Praying to God to give you strength in this hard time of yours. May God let your mum rest among the angels.

Posted by Marcella - Janet - Tommy 27/12/2022

Imelda and Dirk Hamlin. USA

My Dearest sister. 

Words could not describe the pain I was feeling when I first heard about your sudden passing, little that we knew that evening, God came and took you home.

You, our dearest sister, you were the kindest, nicest, the serious one yet full of fun. You were the most loving and caring person.  

In life we loved you dearly, in death we do the same, we will always cherish the memories we made, You are gone but will never be forgotten.  

Rest in peace my dear sister, rest in paradise. May God welcome you in His kingdom and live with Him for ever. Amen

 

 

Posted by Imelda and Dirk Hamlin. USA 27/12/2022